3 vastausta artikkeliin ”Mitenkäs se Ilkka suhtautuu kuvaan jota on hiukan paranneltu.

  1. Juhani Hynynen Artikkelin kirjoittaja

    Rajauksellisesti olisin siirtänyt tuota lintupuuta vielä oikealle, jäi hiukan keskelle mutta halusin säilyttää tuon kelon kuvassa. Tuossa aluperäisessä kuvassa oli niin täysin yksivärinen taivas että siksi päätin kokeilla tätä.

  2. Ilkka Kokkonen

    No, jos vaikka johonkin mainokseen pitäisi saada tietynlainen kuva tietynlaisine taivaineen, niin näinhän se varmaankin hoituisi asiakkaan haluamalla tavalla kivuttomasti. Mutta kyllä tällainen minun asteikossani menettää luontokuvan statuksen ja luontokuvana kiinnostus teokseen laskee paljon. Alkuperäinen on alkuperäinen kaikkine puutteineenkin, kertoen alkuperäisen, todellisen tarinansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *