olomuotojen rajamailla

Vuotuisen maaottelun toisellakin puoliajalla Juuruksen jääjoukkue meinaa jäädä alakynteen ja tämän vuoden matsi on vääjäämättömästi luisumassa normaalin tasapelin sijasta nestejoukkueelle 2-0 ennen kuin peliaika ehtii päättyä. Tätä toisen puoliajan kaksintaistelun meininkiä yritin vangita linsseihin Juurusveden rantamilla.

6 vastausta artikkeliin ”olomuotojen rajamailla

 1. TeroP

  Nyt kyllä laittoi Markku ihailtavan upeat nesteolomuotokuvat näkyville!! Minua on välillä kyllästyttänyt useilla toisilla sivustoilla näkemäni tylsät ja mielikuvituksettomat jääfotot. Senverran paljon kuvattu aihe se on ja todella harvoin näkee tästä aihepiiristä mitään innostavaa.

  Tarkoitus ei ole nyt vain kehaista kotiseuran kuvaajia, (muuten olisin ihan hiljaa) vaan todeta rehellisesti, että se Mirjan ”Väinämöinen” ja ne Ilkan jäämakrot sekä nyt nämä Markun laittamat kuvat ovat parasta, mitä olen nähnyt pitkään aikaan tästä kuvausaiheesta!!

 2. Raija

  Tero vei kommenttisanat suustani ja kirjaimet näppikseltäni. Näitä jäitä katselee jähmettyneenä ja olen hyytynyt klikkailemaan erityisesti kuvia yksi ja kolme. Hurrrrrr…jia.

 3. ulla

  Näin on!
  Silmät jämähtivät minullakin ykköseen ja kolmoseen, molemmissa aistin vielä laineidenkin voimaa! Ykkösessä kuin vihdoin ohitetun syksyn viimeinen aallon häivähdys olisi jähmettynyt paikalleen. Kolmosessa se taas ilkkuu, ettei sittenkään, vielä on syksyä jäljellä, kuten laulussa melkein sanotaan. 4. ja 5. kuvan hienot heijastukset ovat myös virkistävällä tavalla uusia tällaisissa luontokuvissa, kuudennetta katselen myös mielelläni.
  Kiitos ja ylistys Markulle!

 4. Ilkka Kokkonen

  Aijai, miten hieno sarja Markulta! Itselleni ykköseksi nousee kakkonen, lienee Picasson henki leijunut noiden vesien yläpuolella. Ja ykkönen on tosiaankin hieno, samoin kolmonen. Heijastussysteemit ovat mielenkiintoisia! Kutonen (vaikka dokumentoi hyvin kokonaistilannetta) ja seiska eivät niin minua puhuttele, mutta kasi taas maistuu!
  Mainion jääpaikan Markku löysikin tutkielmalleen! Kiitos taas monipuolisesta visualisoinnista ja sen jakamisesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *