Vielä löytyi kuva missä korppi on kiinni merikotkan siipisulassa.

Kyllä korppi on rohkea kun ottaa vain merikotkaa siivestä kiinni. Tuo kuva näytti kummalliselta mutta siinä onkin kaksi korppia kotkan takana, joist atoinen vetää siipisulasta. Tuossa vaiheessa kotka katsoi parhaaksi siirtyä pois ko. puusta mutta ei se kauan pystynyt olemaan taoisessakaan puussa kun lähinnä lokit kävi rohkeimmin kimppuun, piti kotkan lähteä sinne mistä oli tullutkin.

6 vastausta artikkeliin ”Vielä löytyi kuva missä korppi on kiinni merikotkan siipisulassa.

  1. Juuso Jonninen

    Kyllä on hauska kuvaustilanne ollut! Ja on hieno kuva! Mutta missä se toinen korppi on? Näen vain kotkan, korpin (kotkan siivessä kiinni) ja harakan taempana.

  2. TeroP

    Mukava tilanne. Korpit laskee leikkiä, hitaamman kustannuksella. Iso lintu kotka on vähän kömpelömpi näin lähikontaktissa ja korpit tietää sen. Huomasitko Juuso? Harakkakin raakkuu tuossa takavasemmalla. Itsellä meni tovi ennen kuin hoksasin harakan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *