5 vastausta artikkeliin ”DigiFotoMaraton

  1. Ilkka Kokkonen

    Jaahas, yksi uusi järjestäjä tullut peliin mukaan ja palkintoihin on satsattu entistä enemmän. Tämä tarkoittanee osanottajamäärän kasvua ja kilpailun kovenemista. Nastaa!
    Viime kesänä meitä siikalaisia oli mukana kolme tai neljä, hyökätäänpä tänä kesänä vielä isommalla joukolla mukaan. Systeemihän tuossa kisassa on tosi mielenkiintoinen ja haastava. Kuusi aihetta annetaan, ja ne pitää kuvata järjestyksessä. Kuvia saa ottaa niin paljon kuin haluaa, lopuksi sitten pitää karsia ylimääräiset pois ja palauttaa kortti kuuden kuvan kera. Yhteensä aikaa tähän on kuusi tuntia, mikä saattaa tuntua pitkältä, mutta ainakin itselleni on aina tullut kova kiire kortin palautuksessa.
    Digifotomaraton on ehdottomasti minulle mielikilpailumuoto tässä harrastuksessa! Sijoituspoliittisesti täytynee ottaa tavoitteeksi viime kesänä alkaneen putoamissyöksyn oikaiseminen!

  2. Ilkka Kokkonen

    Antti, koetapa vaikuttaa DFM:n tulosjulkaisun tapaan. Olisi nimittäin tosi mielenkiintoista, että parhaiten menestyneiden osallistujien sarjat olisivat esillä kokonaisuudessaan, perinteisten tehtäväkohtaisten parhaimmistojen lisäksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *