Mitä mieltä?

Tällaisen portin löysin eräänä syksyisenä aurinkoisena aamuna lähimetsästä. Kokeilin kuvata eri kuvakulmista, läheltä ja kauempaa…kunnes vaavi vaunussa heräsi ja siihen jäi tsuumailut. Macin omalla kuvankäsittelyohjelmalla kokeilin muokkailla pari kuvaa, kovin kummoisia kikka kolmosia en tosin vielä osaa.

Mukavia syyspäiviä! ….oransseja vaahteranlehtiä odotellessa!:)

Henni

4 vastausta artikkeliin ”Mitä mieltä?

 1. Juhani Hynynen

  Tuo ykköskuva on mielestäni paras, sillä on eniten kerrottavaa. Siinä on ollut ennen tie, ihmiset ovat siitä kulkeneet, mitä niille on tapahtunut. Se kertoo vanhan portin tarinaa kuten isoisän olkihattu, siitä vaikka laulun tekisi. Puhutteleva tunnelmakuva. Pistäisin sen vaikka näyttelykuvaksi.

 2. Tapsa

  Hyvä oivallus, Hennimäisen omaperäinen. Kohde on kuvauksellinen, tuonne kannattaisi palata toistekin, erilaisissa valaistus- ja sääolosuhteissa.

 3. Ilkka Kokkonen

  Jeps, ensimmäinen kuva on unenomaisen salaperäinen ja aika vaikeissa valaistusolosuhteissa onnistunut otos. Kannattaa ottaa ensi sunnuntaina mukaan!
  Kakkoskuvassa etualan valokiilassa paistatteleva kasvi ja taustalle jäävä portti mielestäni liiaksi taistelevat huomiosta ja kokonaisuus näin kärsii.
  Kolmosessa korostuu valaistuksen vaikeus, portti hukkuu levottomaan taustaan.
  Tapsaa komppaan, tuonne kannattaa ehdottomasti mennä uudestaan vaikka useamminkin, erilaisissa valaistusolosuhteissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *