9 vastausta artikkeliin ”Callophrys rubi

 1. henrye

  Neloskuva on minulle eniten mieleen. Perhonen on asettunut hyvin kuva-alalle ja silmä ja toinen tuntosarvi hyvin terävänä. Hiukan olisin ehkä vielä siirtänyt perhosta pois keskemmältä.

 2. Juuso Jonninen

  Kiitos palautteesta! En ole käsitellyt näitä kuvia juurikaan. Ainoastaan olen muuttanut kuvan kokoa, jotta ne aukenevat sopivasti katsottaessa niitä. En oikein osaa rajailla niitä.

 3. Tapsa

  Nelosessa ja viitosessa on jo suuren aukon mukanaan tuomaa etu- ja taka-alan epäterävyyttä, nostaa kivasti perhosen irti taustasta. Terävyysalueen hallinta on asia jonka oppii kuvaamalla, olet jo hyvällä alulla.

 4. Juhani Hynynen

  Joo kyllä kaksi viimeista on jo miellyttäviä kuvia, varsinkin viimeinen, siinä tuo asfaltti softaantuu mukavan pehmeäksi usvaksi ja itse perhonen korostuu, ihan hyvä.

 5. TeroP

  Kuva 4 on hieno. Viimeinen kuva olisi paras tästä sarjasta, jos perhosen pää ja toinen tuntosarvi olisivat sattuneet paremmin tarkoiksi… terävyysalueelle.

 6. Ilkka Kokkonen

  No, oppia tosiaan ikä kaikki. Mutta tosiaankin, 2,8 on makroputkessa noin lähitaistelussa aivan liian iso aukko, siinä pitäisi tason osua ihan nappiin. Ja vaikka siipien puolesta osuisikin, niin tuntosarvien terävyyden kanssa olisi sitten lisäongelmaa (suotavaahan olisi, että ainakin toinen niistä olisi mahdollisimman suurelta matkalta terävyysalueella).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *