Kevään puhkeamista vastavalossa

Ehkä hieman myöhäisiä kuvia näin kesän kynnyksellä. Seitsemän ekaa kuvaa ovat toukokuun alusta Jälältä, jossa tuomet olivat puhkeamassa lehteen ja lehtokortteet puskivat itseään kevätvaloon syksyllä varisseiden puiden lehtien alta. Viimeinen kuva on napattu paljon etelämpää, maamme kaakkoisimmasta kolkasta Virolahdelta Venäjän rajan pinnasta 26.5., jolloin ulkosaariston tervalepät vasta elelivät hiirenkorvavaihetta kevätkylmän Suomenlahden jarruttaessa tehokkaasti kevään tuloa.

4 vastausta artikkeliin ”Kevään puhkeamista vastavalossa

  1. henrye

    Onpa hieno sarja. Hyvin taitavasti olet valoa käyttänyt ja saanut taustatkin varmasti hankalassa ympäristössä, ainakin näissä kortekuvissa, rauhoitettua.

  2. TeroP

    Tumma tausta ja miellyttävä auringon valo sopii hyvin näihin kuvauskohteisiin. Ei taida olla ihan helpoimmasta päästä nämä kuvattavat. Kuvat 2,3,5,6,7 ja 8 on minusta erityisesti hyvin onnistuneita. Mukavaa ideaa esillä kuvissa 6 ja 7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *