6 vastausta artikkeliin ”Läheltä ja kaukaa haettua

 1. Ilkka Kokkonen

  Ensin haukut: en tykkää yhtään noista leimoista! Varastetaanko yleisesti tällaisia kuvia, joiden koko on 800px/pisin sivu? En tiedä maailman menoa tässä asiassa, tietäneekö kukaan meidän porukasta? No, mutta joka tapauksessa en tykkää noista leimoista (siis yleensäkään, ei vain Villen tapauksessa).

  Mutta sarjan kuvista tykkään kyllä kovasti Sommitteluista ei ole oikeastaan mitään nokan koputtamista (ainakaan, kun ei tiedä, mitä croppausten ulkopuolelle on jäänyt). Erittäin perustellun tuntuisia ratkaisuja kaiken kaikkiaan. Tuon viimeisen kuvan rajaussuhteista en erityisemmin diggaa, joskin sen sisällä olevista elementeistä en naputa.

  Kalan suuta ja kiduksia en ole kuvannut, mutta muuten kuvien kohteet ovat tuttuja vuosien varrelta omien etsintenkin takaa tuijoteltuina.

  Voihan vitsit, mitä tosiaankin puolessatoista vuodessa on tapahtunut. Tämän vuoden piirikisassa siis jo kahden hyväksynnän keräys, mitähän tulee saaliiksi ensi syksynä…

 2. VilleM

  Joo tosiaan nuo vesileimat on ihan kuvavarkaiden varalta. Itseltäni on nimittäin jo kahdessa eri blogissa ollut kuviani, toisten henkilöiden nimellä! Molemmista olen pistänyt ilmoituksen bloggerille ja blogit on poistettu ylläpitäjän toimesta. Ilmeisesti blogissa ei ollut kirjoittajan omia kuvia lainkaan, vain netistä pöllittyjä kuvia joita väitti omakseen.

  Molemmissa tapauksissa oli cropattu ohut vesileima alareunasta pois, joten jouduin kehittelemään korkeamman möllykän. Saisihan tuokin fotarilla pois, mutta eipähän ole niin helppoa. Koko näillä kuvilla on 1500px pisin sivu, käytän tuon kokoisia omassa blogissani. Eihän se vesileima kovin nätti ole, mutta minkäs teet kun netti on mitä on.

  Viimeisessä lohiruudussa tuli noita veriläiskiä silmän yläpuolelle sekä vasemmalle sivulle. Ja joku härö oli muistaakseni myös tuolla toisella puolella, joten siksi tuollainen rajaus.

  -Ville

 3. Tero Pelkonen

  Makeitä näpsyjä ja hallittuja makrokuvia! Miten voi kehitys ollakin nopeaa. Niinpä on..pitäkää varanne konkarit, entäpä vielä ne toiset puolitoista vuotta eteenpäin. Millaisia kuvia näemme sitten?!

 4. Ilkka Kokkonen

  Ohhohh, vai noin olet nettivarkaita yhyttänyt…miten muuten ylipäätään bongasit nuo kähmityt kuvat?
  Mutta vieläkin pitää kehua, että on hyvä tuo kuvasetti!

 5. VilleM

  Heh, kiitokset kehuista.

  Mutta joo, toinen noista kuvavarkauksista tuli vastaan kun tuttu kyseli että onko tuo sinun kuva, toinen taas sattumalta kun bloggerissa katselin muiden blogeja oman blogin ulkoasuun ideoita etsien. Netti on petollinen paikka!

  -Ville

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *