Osanottoennätys kuvankatseluillassa!

Näinhän minä uskalsin uumoilla, ja niin se toteutuikin! Entinen ennätys parani yhdellä, ollen nyt 12 osallistujaa. Paikalla oli yksi vanha, kuvankatselussa ennennäkemätön jäsen (Aleksi), sekä ilahduttavasti kaksi täysin uutta kuopiolaisjäsentä (Lea ja Henry). Ja kuten toivoin fotokurssilla, niin Janne tuli ja näytti hienon setin taivaan valoilmiöistä ja panoraamoista HDR-herkkuineen, kiitos vierailusta! Juha esitti meille kekseliäitä kuvapareja, kerrassaan mainioita ideoita sisälsivätkin. Hanna taas sai tuta, että pilakuvana pitämänsä kattiotos onkin täyttä taidetta, kuten myös ne viulukuvat. Juuson kompositiot paranevat kerta kerralta ilahduttavasti, ja luonnon eläimiä ei varmaankaan kukaan pääse lähemmäksi ilman piilosysteemejä, kuten tämänkin kerran harakkakuvat osoittivat. Eskolta ei taidettu vielä nähdä pentaxkuvia, ilmeisesti kaikki nyt nähdyt olivat canonkamaa, ja hyvää sellaista. Tapsalta tuli nuo kaksi asetelmallista teemakuvaa, ja minä rääkkäsin herkkyysasetuksia (ISO 3200-4000) viikko sitten, kun kävin kuvaamassa pöytätenniskisoja ja liike piti saada pysähtymään. Laitan alle pari esimerkkiä.
Mutta hei, toivottavasti kuvankatselussa jatkossakin nähdään tällaista aktiivisuutta ja kuvaesitysten monipuolisuutta. Kiitoksia kaikille osallistujille!
Seuraavalla kerralla sitten hoidetaankin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Sunnuntaina, 13.3. klo 15.00 pidetään seuran kevätkokous ja heti sen perään kuvankatselu. Silloin taitaa tulla taas uusi osallistujaennätys!