7 vastausta artikkeliin ”Potretti

 1. Ilkka Kokkonen

  Mukava tunnelma nuorten neitojen kuvassa! Ja vakaasti on käsi käynyt kuvaajalla, kun noilla arvoilla on pelattu noin onnistuneesti.
  Vai että tekisi Tapsalla mieli väläytellä. Pitäisikö meidän järjestää jonkinlainen vapaamuotoinen salamatyösoppi vaikka semppiksen tiloissa? Tai eihän noiden salamakamppeiden kantaminen johonkin muuhun soveltuvaan paikkaan liene myöskään poissuljettu vaihtoehto! Suunnitellaanko sopivaa aikaa?

 2. jiitee

  Tapsa tarkoitti varmaankin valaisua jatkuvilla valoilla eikä niinkään salamalla/salamoilla. Eikös kuumavalon nimi tule siitä että niitä käyttäessä tulee kuuma, kun paahtavat koko isolla teholla. Salamalla taas ei tätä käyttäjää lämmittävää ilmiötä ole. Salamaworkshoppi kuulostaa kyllä hyvältä. Ainakin näin aloittelevalle studiosalamoiden käyttäjälle.

  Kuvassa on hyvä tunnelma ja mukavan pehmeä valo minun silmääni. Kameraa pitelevä käsikin on ollut todella vakaa!

 3. Tapsa

  Tarkoitin kuumavaloilla noita hehku- ja halogeenivaloja. Mutta salamatyöpajakin olisi ihan paikoillaan.
  Lienee tuo Pentaxin runkoon rakennettu vakaaja tasoittanut enimmät tärinät. Kuva kohisee ihan simona eikä Lightroom 2:n kohinanpoisto juurikaan asiaa kohenna. Mutta…ainahan sitä voi tekniikkaa syytellä….:)

 4. HeikkiP

  Hyvä kuva! Levolliset mallit ja valokin on kohdallaan. Ainoa, mikä hieman häiritsee on oikeanpuoleisen tytön katse, joka menee jotenkin ohi.
  Valotyöpajaa kannatan ehdottomasti. Joka salamoiden tai kuumotellen. Tuo kuumavalo tahtoo jäädä näin värillisenä aikana paitsioon, mutta ainahan sen kuvan voi vääntää musta-valkeaksi.
  -hp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *