Moontäs, oontiällä tai selfie!

Lätäköllä lauantaina.

Lätäköllä lauantaina.

Hoi, pitkästä aikaa!

Nappasin taas eilen yhden omakäpäläkuvan touhuistani. Otsa menee ryppyyn, kun ei käsi riitä, eikä oikea nappula olekaan sormen alla ja huoli siitä, ehdinkö ollenkaan lätäkköön ennen kuin uintitoverini sieltä poistuu. Mutta kuvaksi tuli, lopulta.

Millaisia omakuvia sinä napsailet käpälälläsi? Anna tulla tähän rajaamatta, käsittelemättä, eli ”raakakuvana” kaikenlaista megapikselöintiä, putkihimmenninaukottamisia vailla.

Ulla

3 vastausta artikkeliin ”Moontäs, oontiällä tai selfie!

  1. HeikkiP

    Valotus on ihan hyvin kohdallaan. Tuo taustan uimari vuotaa pahasti ulos sinun korvastasi. Pelastusrengas törröttää päästä. Kaulan ketju on katkennut. Tuo taustan varoitusnauhan olisit voinut käydä poistamassa. Muuten ihan hyvä kuva. 😉 😉 😉

  2. Ilkka Kokkonen

    Eipä ole vielä tullut yhtään selfietä napattua, kymmenissä taitaa olla kännykällä kuvattujen ruutujen yhteismääräkin, joista valtaosa Rollareitten stadikkakonsertissa vuosia sitten. Ei sillä, etteikö omakuvien ottaminen näin vaivattomalla tekniikalla voisi ihan antoisaa ollakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *