8 vastausta artikkeliin ”Piirikisan näyttelykuvat

 1. Raija

  Mutta jopa on!

  Onneksi olkoon kaikille nämä monipuoliset kuvat – on elollista ja elotonta, luontoa ja urbaania, valoa ja pimeää, kesää ja talvea, lavastettua ja liveä, läheltä ja kaukaa, ylhäältä ja alhaalta, arkea ja juhlaa .. ihan siis kaikkea elämää. Ja jännitystä … tuo mies näyteikkunassa ei varmaan vielä tänäänkään tiedä olevansa tuossa kuvassa (vai mitä Ulla?) ja kunpa vaan Erkki kertoisi missä tuollaiselle mutkalle pääsee kiertymään, niin jopa sinne oitis .. (’ryn ryn ryn ryyyyn’) . Mutta sitä ennen kuitenkin … mitäkä sitä marraskuussa kuvataan??

 2. ilkkak

  SiiKa:n vuosinäyttely on siis Artsissa joulukuun. Kävin eilen tekemässä hakemukset ensi vuoden vuosinäyttelystä joulukuulle ja piirikisanäyttelystä touko-heinäkuulle. Akuliinassa on näköjään tehty remonttia, ja sen seurauksena paikka on näyttelytilana muuttunut lähes kelvottomaksi (ainakin, jos kuvia on kymmeniä). Piirikisanäyttely on siis saatava pakosti jonnekin muualle. Toivottavasti onnistuisi saada Artsiin nuo molemmat näyttelyt!

  Kuka muuten ottaisi vetovastuun tuosta joulukuun näyttelyn esillepanosta? Viime vuonna taisi Heikki olla pääpäsmärinä, sitä ennen Ulla ja Raija…
  Perusripustushan ei suunnittelullisesti ihmeitä vaadi. Kuvia on nyt runsaasti, mistä näyttelyyn valita. Jurytetaanko ne samassa tilaisuudessa kuin näyttely pystytetään, vai… Pannaanko kehyksiin, vai…?? Tällaista lienee etunenässä pohdittavana…

 3. ulla

  Hallitus päättäkööt, kunhan vapaaehtoiset ovat ilmoittautuneet. Sitten saadaan kuluillekin pykälä papereihin, heittää täältä tilintarkastaja, jos sellainen vielä olen 🙂

 4. Mervi Lukkarinen

  Kiitoksia jiitee kuvien laittamiesta näytille. Vaikka itse siis olin monta tuntia tuossa tilaisuudessa, on kiva nähdä kutka pärjäsivät :>). Aloitin kelata viestiä alhaalta päin ja ekana tuli kuva käppäreistä (käpytikoista siis) Teron kuvan tunnistin. Tosi hieno, eikä ole rasvatankoja, niinkuin omissa tikkakuvissani. Katse pysähtyi kuvaan ”Lady in violet”– Joopa heijastettavien kuvien nimetkään eivät jää mieleen, mutta kuva on äärettömän upea.
  Toiseksi edellisestä viestäni jäi yksi A ainakin nakkisormen ulottumattomiin, mutta se on nyt sitten tässä : AAAA :>) Rapasee = raapasee.

  Joo Ulla ihan varmasti olet, jos minulta kukaan kysyy. Tilintarkastaja vai toiminnantarkastaja?
  Pöksäytin ihastukseni ammattitaidostasi viime kokouksen jälkeen niin,että se näkyy vieläkin :>)
  Mutta ihan vakavasti, on kiva, että riittää motiivia hoidella myös näitä ikävämpiä yhdistyksen paperiasioita.

 5. Mervi Lukkarinen

  Joopa. Kovin harvoin viitsin suurennalla kuvia. No nyt jäin sitten kiinni siitä,että tein sen tuo yllämainitun kuvan suhteen. Kuvan nimi on siis alhaalla ja kuvaaja Antti K. – en pienestä kuvasta huomannut. Älyttömän lumoava kuva— oli pakko suurentaa–

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *