lomakuva

Lomalla olimme perheen kanssa tuossa aikaisemmin syksyllä ja jotain tarttui kennollekin. Tapsa valitteli että kohina vaivaa, no minä laitoin sitä rutkasti lisää :). Kuva jossa kohina oikeasti vaivaa niin noise ninja kehiin niin johan häviää.

Tavallisuudesta poiketen nyt oli reilua photoshoppia (kuva on useasta kuvasta väännetty) ja filtterikassa tais jäädä tuvalle kun saunareissulla kuvan nappasin. Kuva on mustavalko croppi isommasta kisaan menneestä kuvasta. Laitan myöhemmin ison kuvan esille kanssa.

loma-mv

Tässä sitten corelin piirretty layeri joka tuohon on sekoitettu kuvan päälle.

corelilla vääntely taso

3 vastausta artikkeliin ”lomakuva

  1. Tapsa

    Yeah. Mieleeni tulee nuoruuteni poikakirjojen kuvitus Tom Sawyerin ja Huckleberry Finnin seikkailuista Missisippi joen varrella. Tämä voisi olla kuva Alpo Pekkarisen ja Tauno Korhosen seikkailuista jostakin viime vuosisadan alkupuolelta. Tapahtumapaikkana Nilsiä. Hyvä kuva, kiitos.

  2. MjP Artikkelin kirjoittaja

    Tällaista vanhaa piirrettyä/maalattua jälkeä hieman tavoittelinkin kuvassa. Kuvassa on päällä corelilla väritelty taso jotta siihen hieman saisi piirroksen tuntua.

  3. TeroP

    Heh, hyvä tuo Tapsan kommentti savolaisversiosta. Ikivanhojen seikkailukirjojen kuvitus, populaarikulttuurin alkuajoilta tulee mullekin mieleyhtymänä näistä mieleen. Corel-versiossa taitaa uhkaava tornaado olla nousemassa preerian ylle takavasemmalta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *