Kuukausikilpailut ja muuta

Moro!

Yritän keksiä paremman systeemin tähän kuukausikisan hoitamiseen mahdollisimman pian. Äänestyksen pystyyn pistämisessä on aina oma hommansa, samoin muutenkin blogin ylläpitämisessä jne. Omalla kohdalla motivaatiokin on ollut hukassa, työkiireiden ja muidenkin asioiden takia. Työkiireet alkavat hieman helpottamaan kun ei tarvitse enää joka lauantai olla kuvaamassa häitä.

Melkein voisi Siikalle hommata oman domainin (www.siika.com tms) sähköposteineen ja siirtää palvelu sinne. Kuvia alkaa olemaan jo niin paljon, että tuo tämänhetkinen tilakin täytyy aika kivasti. Tähän asti tämä on saatu ilmaiseksi, koska tämä sivusto on minun oman domainin alla.

Hyvähän tätä webvastuutakin olisi jakaa, mutta oma perehdyttäminen olisi siinäkin, että joku muu tätä ylläpitäisi. Kehitys on ollut nyt melkein minun harteilla (Tero on auttanut kyllä aika paljon myös) ja sen vuoksi tämä kehitys on vähän tyssähtänyt seinään. Paljonhan olisi ideoita mutta jostain pitäisi taas saada motivaatiota ja intoa kehittää tätä hommaa.

Kursseja ja muuta olisi todella kiva pitää esim. studiossa, mutta edellinen kerta lamaannutti senkin aika hyvin, kun porukkaa ei sitten tullutkaan kauheasti ja suurin osa lähti kesken pois. Mikon kanssa kuitenkin tehtiin kova homma materiaalien ja suunnitelmien kanssa. Ehkä joku nimellinen osallistumismaksu saisi ihmiset motivoitumaan sitten osallistumaan aktiivisemmin, kuin sitten valmiiseen pöytään ilmaiseksi tuleminen. en tiedä ..

No tässä hieman mietteitä mitä tässä tuli mieleen .. jäseniä on kuitenkin meillä aika paljon enemmän kuin vuosi sitten ja jotain järkevää pitäisi jäsennistölle keksiä, muuten laskusuhdanne alkaa jälleen. Ehkä jutellaan tästä sunnuntaina jos vaan ehdin tulemaan paikalle ..

A

4 vastausta artikkeliin ”Kuukausikilpailut ja muuta

 1. Hanna

  Kyllähän tuo Antin työmäärä aika kohtuuttomalta on tuntunut näin sivusta katsoenkin. Kun sitä muiden arkikiireiden päälle vielä tekee. Jos sen voisi vaikka pilkkoa jotenkin, että yksi hoitaa kilpailut ja äänestämiset, toinen ylläpitämiset, kolmas jotain muuta jne.? Ja kurssit voisivat olla hyvin maksullisia mielestäni. Silloin voisi etusija (ja ehkä jokin hinnanalennus?) olla seuralaisilla ja jos sitovia ilmoittautumisia ei tule tarpeeksi, muita halukkaita sitten päälle.

 2. Ilkka Kokkonen

  Tätä nettivastuun jakoahan on puuhattu jo aikaisesta keväästä lähtien, mutta vastaan on tuullut eri syistä. Teron siirtyminen pohjanmaalaiseksi oli todella paha muuttotappio seurallemme! Hannulan Pasi vilkutti kesällä vihreää , että voisi ottaa kuvakisavastuun, mutta Antin mukaan nykysysteemi on vaikea jonkin muun hoitaa. Tänään Semppiksellä on asiasta tarkoitus neuvotella, ja jospa ongelmaan ratkaisu löytyisikin. Toivotaan!

 3. Antti

  Ei se työmäärä niin kauhea ole, ehkä suurin ongelma tällä hetkellä on motivaation puute. Kokopäiväinen duuni kameran kanssa vähenti vapaa-ajan kuvaamista, ja muutakin siihen liittyvää. Kevät ja kesä oli aika tiukka, vapaat viikonloput vähissä jne. Kyllä tässä taas uutta voimaa hommiin saa kunhan sitä tukea vaan näihin hommiin saadaan ja vähän taas toimintaa elävöitettyä, että täs itsekin jostain jälleen innostuu.. Rupatellaan lissee illalla.

 4. Tapsa

  Jos saadaan tällaiset hommat kuntoon niin kameraSEURA toiminta toteutuu. Ikävä kokemukseni vuosien varrelta on että vastuu jää muutamille henkilöille ja se syö pidemmän päälle motivaatiota. Seuratoiminnan tulisi olla sellaista että se kulkee eteenpäin kohtuuponnistuksin. Mutta näitä passaa miettiä yhdessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *