5 vastausta artikkeliin ”Hieno suunnittelutyö

 1. Tapsa

  Olen samaa mieltä, kertaakaan aiemmin näyttelyä ei ole suunniteltu näin hyvin. Pystytyksen eri puolista kertovat nämä Sepon kuvat.
  Vaikeuskerroin valojen säädössä oli 34,6. Se muodostuu yhtälöstä: Tikkaiden ylärapun korkeus x säätäjän painoindeksi jaettuna säädettävän lampun pintalämpötilalla. Mutta mukavaa oli, selvästi meni plussan puolelle tämäkin lauantai.

  Tapsa

 2. Ilkka Kokkonen

  Se oli tosiaankin mielenkiintoinen, luova ja aktiivinen talkoorupeama. Pari tuntia pikkujoulujälkiolo verotti alkuajasta, mutta paikanpäällä olo sitten rupesi kohenemaan nopeasti mukaansatempaavan toiminnan ansiosta. Kiitoksia Ulla, kiitoksia Tapsa, kiitoksia Seppo. Ja ajoitus oli sitten lähes täydellinen, henkilökunta ei vielä ihan kiroillut minua ulos ohjatessaan!
  Ja tosiaan, suuret kiitokset Raijalle ja Ullalle erittäin innovatiivisesta suunnittelutyöstä. Onnistumista voi mielestäni luokitella täydelliseksi! Toivottavasti tämän näyttelyn myötä SiiKaverkkoihin jää myös uusia seuralaisia!

 3. ulla

  Kiitoksia vaan kiitoksista meidän molempien puolesta!

  Ettei totuus unehtuisi, niiin oli siellä työntäyteisten alkutuuntien aikana verkonlas … nostossa myös uutukainen jäsenemme Petri ”Pete” (ja nyt keskityn) Haimakainen. Ja monen idean äidillä Raijallakin työ jatkui heti lauantaina illalla näyttelyluettelon teossa sekä vielä maanantaina aamulla sen kanssa Artsiin kiiruhtaessaan. Tänks!
  Mutta taputtakaamme itsellemme ja toisillemme, kuten ennen vanhaan oli tapana hyvässä seurassa tehdä 🙂

  Ulla

 4. Antti

  Ei voi muuta kuin ihastella, harmi kun en itse ehtinyt mitenkään mukaan kun olin la-su yön Kuopiossa ja sunnuntaina oli aamusta kuvausta tiedossa. Täytyy käydä heti viikolla ihastelemassa näyttelyä .. UPEAA!

 5. HeikkiP

  Hyvä hyvä näin kaukaa huudettuna.
  Tahtoo nähdä lisää kuvia näyttelystä. Vai onko niitä jo jossain täällä netissä. Pitäisi kai itse etsiä. Ja mielellään vastaanottaisin myös mahdollisen UJ-jutunkin. Tuostahan voisi tehdä jutun myös SKSL:lle sinne KLIK-osastoon.
  – hp

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *