Kiinnostaisiko luontokuvauskurssi?

Mainostelen tässä Siilinjärven kansalaisopiston järjestämää luontokuvauskurssia, joka alkaa jo parin viikon kuluttua. Kevään ohjelmassa on muistaakseni 44 tuntia (pe-iltaisin, ja pari kuvauslauantaita). Osa sisällöstä on teoriaa ja omien kuvien analysointia, osa käytäntöä kuvausretkien muodossa. Kurssin hinta taisi olla viiden-kuudenkympin välillä. Opettajana on Jorma Peiponen, ammattilaisluontokuvaaja, joka nykyään taitaa leipänsä hankkia pääosin näistä opetushommista. Jorma asui 2000-luvun alussa Siilinjärvellä (nykyään Porvoossa) ja kuului jonkin aikaa joskus 90-luvulla SiiKaankin. Itse olen Jorman kursseilla ollut putkeen vuoden 2005 syksystä, monet muut seuralaisemme useita vuosia myös (ja Erkki nestorina toistakymmentä vuotta).  Ilmoittautuminen kurssille onnistuu netin kautta, tai puhelimitse numeroon 017-401373. Suosittelen lämpimästi!