Olisiko hauskaa?

Vaikka sellainen, että laitettaisiin näytille kuvia, jotka kuvallisesti olisivat mielenkiintoisia, mutta aiheeltaan sellaisia, ettei kuvauskohdetta olisi ainakaan ihan heti, ainakaan aivan helppoa, ainakaan jokaisen, ainakaan vuorenvarmasti tunnistaa. Voisi ollakin hauskaakin! Ainakin joskus…ainakin jostakusta…ainakin ihan pikkuisen…ainakin toivon!

Tällaisia olen silloin tällöin joissakin lehdissä nähnyt, mutta useimmiten ovat olleet kuvallisesti aika mielenkiinnottomia ja sitten myös samalla ylettömän vaikeita. Molemmat ominaisuudet latistavat hauskuutta!

Aloitanpa sarjan eilen ottamallani kuvalla. Eli mitä kuva esittää?

 

resize-wizard-1-mika-se-siina

Laitanpa pari selventävää kuvaa jatkoksi. Onneksi olkoon oivallisille osumille, Hanna&co!resize-wizard-1-mika-se-siina-2resize-wizard-1-orava-aitan-senallaresize-wizard-1-orava-heikkilassa-2resize-wizard-1-orava-heikkilassa