5 vastausta artikkeliin ”kuvia semppikselle

 1. Ilkka Kokkonen

  VINKKI, HYVÄ VINKKI, LOISTAVA VINKKI!
  Kävin eilen ostamassa Peiposen Jorman suosituksesta Kuopion SOKOKSELTA Michael Freemanin ”Valokuvaamisen taito”-kirjan. Normaalisti se maksaa yli neljä kymppiä, Kameralehden kautta se on tarjouksessa 29?:lla, mutta nyt Sokoksen tarjouksessa vain 12,90?.
  Eli sieltä oppia esim. juuri sommittelusta, Hanna! Pikaisen selaamisen perusteella todella hieno hankinta kokeneemmallekin, saati sitten vielä linjoja haeskelevalle! Perjantaina kirjoja oli vielä kymmenkunta, mutta saattavat saada kovaakin kyytiä, jos sana hyvin leviää.
  Itse olen kyllä äärimmäisen vähän kirjoista mitään opiskellut tällä saralla, jotenkin olen aina pitänyt kunnia-asiana, että oman pohdinnan ja kokeilun kautta etenen taidoissani. Mutta nyt jo yhtä ja toista oppineena, voisi kai tuotakin kirjaa vilkuilla. Koetan muistaa ottaa sen mukaan tänään Semppikselle!

 2. HeikkiP

  No nythän kolahti, tapaamiselle teema. Hyvä hyvä!
  Ja Ilkka, tuollaisia löytöjä pitää aina ostaa ”kaverille kans” tyyliin. Esimerkiksi SiiKalle tuollaisia pienhankintoja voi hyvin tehdä.
  Tapaamisiin illalla.
  -hp

 3. Ilkka Kokkonen

  Aivan, Heikki, olisi pitänyt älytä ottaa pikapuhelu asiasta ja tehdä sitten noin. Moka minulta, mutta annan vielä tämän kerran anteeksi itselleni. Seuraavasta täytyy jo ripotella tuhkaa päälleni…
  Olipa tosi mukava kuvankatselusysteemi Semppiksellä. Kuusi paikalla ja kolmella, ei kun neljällä kuviakin näytettäväksi. Heikin matkakuvat tarjosivat mukavaa nojatuolimatkailua itse kullekin katsojalle, käytiin junalla Vladivostokissa asti, ei huono tuossa ajassa!
  Lopuksi todettiin, että vanha perinne pannaan pyörimään vahvasti jatkossakin, seuraava kerta siis 9.11. klo 17.00. Pitäisikö Teron laittaa heti tuonne ajankohtaisuuksiin näkyville? Voisi jokainen varata hyvissä ajoissa kalenteriinsa ykkösprioriteetteihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *