5D kaupan

Uusi kamera tuli tuossa tilattua, joten vanha Canon 5D jää nyt käyttämättömäksi. Jos jollakulla on tarvetta hyvälle kameralle (täysikennoinen, 12,8megapikseliä) niin tässä olisi moinen tarjolla. Kuvia otettu joitain kymmeniä tuhansia (tarkkaa lukua ei tiedossa, mutta 2007 keväällä tuo kamera on hankittu).  Kaksi akkua tuohon olisi myös. Eli jos tästä joku järkevän tarjouksen tekee niin kameran saa omakseen kunhan tuo tilattu (5Dmk2) kamera tulee jossain ensi kuun puolella, muutoin kamera jää vararungoksi 350D:n tilalle.

Yhteydenotot vaikka mikko(ät)mjp-photographs.fi

t: Mikko

3 vastausta artikkeliin ”5D kaupan

  1. Ilkka Kokkonen

    Onneksi olkoon makean päivityksen vuoks, Mikkoi! Mistä kautta laitteen hankit?
    Ja nyt, croppietsimiin tihrustelijat, jos reilut kaksi tonnia on liikaa(uusi malli)rahaa harrastuksen virkistämiseen, niin kannattaa todella pyrkiä Mikon kaveriksi mukavalla kaupalla. Itse ainakin olen ollut 5D:hen erittäin tyytyväinen!

  2. Ilkka Kokkonen

    Ai hitto, järki sanoo, että kannattaa vastustaa kiusausta! Mutta montako kertaa aiemminkin järjen ääni on vaiennut näissä karkeloissa, kun harrastuksen hurjat himot hyökkäävät vaientamaan kohtuuden kainot kuiskaukset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *