Seuracup 2014 tulokset

SKsL:n sivulta poimittua: Tänä vuonna osallistui 21 kameraseuraa 420 kuvalla. Näyttelyyn hyväksyttiin 102 kuvaa (24%) + Seuracupin voittaneen seuran kaikki kuvat. Seuracupin voitti Kameraseura Mielikuva (Vision) Ylöjärveltä 10 hyväksytyllä kuvalla, toisena oli Turun kameraseura 9 hyväksytyllä kuvalla. Tuomareina toimivat eminenssikuvaajat eli Suomen Kameraseurojen Liiton korkeimman arvonimen saaneet kuvaajat (Veikko Wallström SKsLE, EFIAP/s, MPSA, APSA / Eero Venhola  SKsLE, EFIAP / Kari Tolonen  SKsLE, AFIAP). Linkki: http://www.sksl.fi/?page_id=4129

Me olimme jälleen jaetulla kolmannella sijalla, seitsemällä hyväksynnällä ja yhdellä kunniamaininnalla. Täsmälleen saman tuloksen sai Kuopion Kameraseura. Seitsemään hyväksyntään pääsi (ilman kunniamainintoja) myös Rauman Kameraseura.

Eero Venhola tuomaristosta totesi kisakirjoituksessaan: ”Siilinjärvi pärjäsi parivuotta sitten ykköseksi, mutta siellä ei tekijöiden nimien perässä arvonimiä vieläkään näkynyt; -pankaas kuvia maailmalle ja pärjätkää sielläkin.”

Laitan alle meidän osallistumiskuvamme, joista seitsemän ensimmäistä tulivat näyttelyyn hyväksytyiksi.

Enjoy life!  Kunniamaininta The Battle of Bears, läpäisy No more golf, läpäisy 24 + 3, läpäisy Early snow, läpäisy Flying free, läpäisy Hungry hurrier, läpäisy A little survivor Colorful Incognito Woodpecker Fishes and friends Working high Fisherman`s nightmare Wary Wolverine On the glacier High voltage The winner Tourists Chase and escape