Hevosen liikettä!

Sirpan kirjoituksen innoittamina kävimme viime keskiviikkona Sepon kanssa molemmat elämämme toisen ravitapahtuman katsomassa, tällä kertaa suureksi osaksi etsimen läpi. Olimme pian harvinaisen yksimielisiä siitä, että ei ole hevosen liikkeen kuvaaminen helppoa ollenkaan. Tämä vahvistui lisää, kun kuvat katseli ison näytön kautta! Komean eläimen kokonaisliikkeessä kun on niin paljon erilaisia liikeosioita mukana. Jos käyttää liian lyhyttä suljinaikaa, liian jäätynyt hetki ei ole kovin dynaaminen, jos taas aika menee liian pitkäksi, tulee liike-epäterävyyssuttua. Kameraseurauskaan ei ole autuaaksitekevää ilman tuuria, liikettä kun on myös ylös-alassuunnassa sen verran paljon!

Lupasimme kuitenkin, että jotakin laitamme kokemastamme näytillekin. Yritän Sepon päihittää ainakin määrässä!

Täyttä raviaTaisteluaRavi kulkeeLoppusuorallaRavia ratsastaenRavia kylmäverisestiLoppusuorataisteluaValmiina lähtöönLoppusuorataisteluaRavia ratsastaenRavia ratsastaenSamaan tahtiin!Hikistä hommaa!Loppusuorataistelua