Pulmia pitkästä aikaa!

Laitanpa pitkästä aikaa vähän kuvallista pähkäiltävää esille. Ensimmäinen kuvapulma saattaa olla helppokin, mutta toisen pitäisi sitten olla selvästi hankalampi. Vihjeenä annettakoon, että kodin lämmössä molemmat olen kuvannut. Jos toisen kuvan kohteen tunnistaa ilman mitään lisävinkkiä, niin se on kyllä leivoskahvin arvoinen suoritus (tietenkin vain ensimmäiselle tunnistajalle)!

Ykköspulma Kakkospulma Näkymä paistinpannulta Näkymä paistinpannulta Näkymä paistinpannulta

Yllä nyt lisäksi muutama näyte kuvaussession pääkohteista. Paistinpannulla oli pari senttiä vettä ja sen pinnalla rasvaa/öljyä kananlihan paistamisen jäljiltä. Välineet: Canon 5DmkII+C. MP-E 65mm/2,8 1-5:1 makro+C. MT24-makrosalama. Kuvattu käsivaralta manuaalisäädöillä, salama ETTL:llä (1/200s, aukko 11).