Veistoksia studiovaloissa

Järjestin SiiKa:lle mielenkiintoisen kuvauskeikan. Toissailtana olin sitten apulaisena, kun Pitkäsen Mikko hoiteli ammattilaisottein studiohommat. Kohteena oli pronssiveistoksia, jotka on tehnyt Siilinjärven kuvataideseuraan kuuluva erittäin taitava alan harrastaja, Marjatta Vilhunen. Oli tosiaankin vaikuttavaa nähdä tosiammattilainen toiminnassa. Siinä ei kauan nokka tuhissut, kun salamat olivat oikeilla paikoillaan ja kohteiden valaisun hienosäätöjä päästiin tekemään. Jos itse olisin yritellyt saada aikaan samanoloista lopputulosta, niin luulisin, että aikaa olisi palanut pari työpäivää! Laitan taiteilijan sekä Mikon luvalla kuvat esille. Viisi ensimmäistä teosta ovat pronssisia, viimeinen on kipsityö. Näitä voi käydä ihailemassa paikan päällä 22.2. alkaen galleria Carreessa Kuopiossa.

Vuoden palloilija Katumus Ilo Vapauteen Flamencotanssija Sergei