Pari maalausesimerkkiä

Lupailin oman esimerkin maalaustaiteesta, ja aikani pengottuani viimein pari löysinkin. Jääkuvat ovat Korkeakoskelta ja siveltimenä oli kaksi AA-paristoa nielevä Maglite. Valotusajat olivat n. puoliminuuttisia, muita säätöjä en nyt ulkoa muista.

Pihkatippakuva on Kuopiosta Vuorilammen maastosta. Valo loppui tuon kohteen äärellä, ja niin otin avaimenperässä olevan pienen led-lampun ja annoin valoa sillä. Kuljailukuvasarjaanhan tuo tietysti menee, ei ole paljon luonnonmukaisuutta enää tuossa valaistuksessa.

Joskus maalailin vanhaa kuparikahvipannua ja muutamaan kuvaan olin ihan tyytyväinen, en vain onnistunut niitä löytämään. Kuvien arkistoinnissa olisi paljon toivomisen varaa!

Tämä valomaalaustekniikka antaa kyllä mahdollisuuden taiteellisesti varsin persoonalliseen ilmaisuun, pitäisi joskus syventyä tähän vakavamminkin. Suunnitelmia on monesti ollut, mutta toteutus on vain aina jäänyt ja jäänyt.

resize-wizard-1-jaata-taskulampun-valossaresize-wizard-1-jaata-taskulampun-valossa-2resize-wizard-1-pihkatippa