4 vastausta artikkeliin ”Totta puhut Heikki

 1. Ilkka Kokkonen

  Kyllä rupeaa kertomaan! Seppo se pihistelee, kuin vanha korttihai. No, joko tämän katsot kuuluvaksi niihin helmiin sitten? Näytä vain kuva kerrallaan, kunhan näytät! Hieno kuva kerta kaikkiaan, valo valuu kohteeseen niin pehmeästi. Eikä pystynyt ottamaan Vallun partaa kokonaan kuvaan mukaan, olen täysin samaa mieltä, intensiteetti olisi heti laimentunut. Rajasitko muuten heti näin, vai croppasitko sopivaksi. Kiinnostaisi nimittäin nähdä kokopartaversio, jos sellainen on.
  Olisiko ollut liikaa todellisuuden vääristämistä, jos olisi Vallua pyytänyt hoitamaan hommaa kuvauksen ajaksi ilman silmälaseja, ilmettä kun pahasti blokkaavat, mokomat! Mutta tykkään ihan hitosti, tämä painii samassa sarjassa Egyptin parhaimmiston kanssa!

 2. seppo

  Tämä on sitten IXUS aikaansaannosta. Tätä kuvaa on terävöitetty.
  Kuva on vuoden vanha ja vallitsevassa valossa otettu, ilman mitään refleetä.
  Valo tulee suoraan edestä ikkunasta…
  Totta on nuo silmälasit… mutta kun olen oppinut tuntemaan Vallun.. ne vain ovat niin osa häntä kuin tuo partakin. ei sitä valitettavasti kaikkea muista…

  Tämä kuuluu työhöni.. dokumenetaatioon kullankaivajista. Tässä pääpaino on vain saaada kaikki talteen. Taiteellisuus on sivuseikka. Mutta ei sitä kuitenkaan kukaan kiellä, vaikka asetelmat kohdallaan ovatkin.
  Minä tykkkään tästä ” ruuvatusta” kuvasta. Rajaukset ovat alkuperäiset.
  seppo

 3. Ilkka Kokkonen

  Joopa, totta tuo, että kun on oppinut jonkun jonkunlaisena tuntemaan, niin vaikeaa älytä tuollaista (mahdollista) parannusta. Kaikki eivät edes halua riisua lasejaan kuvassa, kun tuntevat olonsa kotoisemmaksi niissä. Taistele siinä sitten kuvaajaparka nöyrästi heijastusten ja silmien peittymisen kanssa miten parhaiten taidat!
  Tuo kuva olisi varmasti muuttunut vain huonommaksi täytesalamalla, on kyllä niin hyvä juuri noin!

 4. Hanna

  Todella hieno kuva. Mun mielestä henkilökuvassa ei ole parannus se, jos jotain oleellista henkilön persoonallisuudesta jää kuvasta uupumaan. Tottakai kuvaan tulisi taas jotain lisää jos silmien ilmekin olisi nähtävissä, mutta jotenkin minä ainakin voin hyvin kuvitella tähän sen mitä lasien takana on. (En voi tietää, mitä siellä oikeasti on, mutta se ei ole oleellista…) Kuvan ei kai ole tarkoitus kertoakaan välttämättä kaikkea, vai onko? Eikö sellaisen mielenkiinnon herääminen, että kertokaapas lisää tästä miehestä, olekin paljon mukavampaa kuin tunne siitä että tässä olikin sitten kaikki?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *