4 vastausta artikkeliin ”Sumuisten vuorten gorilla

  1. Antti K

    Kieltämättä näyttää sen verran hyvältä, että voisi kuvitella, että studioräpsyt olisi olleet mukana viidakossa. Silmässä oikein kiilteet ja kaikki .. Hauska kyllä, kun ei ihan saa kiinni mittasuhteistakaan. Hieno kuva.

  2. Seppo Hyvönen

    Hei.
    Tuossa Pääsiäisenä sitten minäkin rohkenin kurkistaa sellaisen pitkän punaraitapötterön läpi ja kyllä täytyy sanoa, että maailma on tosi ihmeellinen sieltä katsottuna. Nopeasti pois piti antaa, että ei mieli sellaiseen mene. Varkauden kuvaajakolleegamme Valtolan Juhani sitä näytti.
    Mutta ongelma RAW kuvien kanssa. Pitäiskö niiden aueta PhotoShop cs 3 ssa? Päivitykset adobelta haettu, mutta ilmoittaa, että ei soveltuva formaatti. Ohjelma on ihan ite ostettu.. kyselee Seppoh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *