Pääsiäistä!

Hyvää pääsiäistä minunkin puolesta!

Tässä muutama kuvanen eilisistä agilitykilpailuista Joensuusta. Sain napattua myös tänään oman ehdokkaani kuukauden kuvakisaan, toivottavasti muillakin on onnistunut. Alla olevat kuvat napsittu kohtuullisen hämärässä hallissa, ja sai todella säätää suljinaikaa lyhyeksi, että sai koirat pysähtymään. (ISO 1000, f4, 1/500sek) Salamaa ei tietenkään ollut matkassa. Mutta tämä tässä etuna on nykyään, herkkyyttä voi nostaa kevyesti tuonne päälle 1000 ja kuvissa on siitä huolimatta todella vähäinen kohina.

Eli laittakaa ihmeessä niitä kuvia tulemaan niin saadaan tämä ensimmäinen kisa sitten käyntiin. Kuukauden kuvakisan kuvat siis minulle sähköpostiin niin laitan sitten nimettömänä esille äänestettäväksi ensi viikon lopulla

agility.jpgagility-2.jpgagility-31.jpg

_Antti

Yksi vastaus artikkeliin ”Pääsiäistä!

  1. Jonne Naarala

    Kylläpä on koirat ja omistajat intoa piukalla menossa mukana! Vaimoni kävi joitain vuosia sitten alkeiskurssin meidän borderin kanssa ja kyllä molemmat tykkäsivät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *