Rajalan blogi ja Lightroomin perusteet

Rajalan Kuvakulmia -blogissa alkoi keväällä juttusarja, jossa käydään kohta kohdalta läpi Adobe Lightroom -ohjelmiston toimintoja. Sarjasta näyttäisi muodostuvan melkoisen hyvä suomenkielinen perusopas Lightroomin käyttöä aloitteleville, ja miksipä ei edistyneemmillekin käyttäjille.

Kokosin alle suorat linkit tähän mennessä ilmestyneisiin osiin.

 

3 vastausta artikkeliin ”Rajalan blogi ja Lightroomin perusteet

  1. Ilkka Kokkonen

    Kiitos, Jarkko, tämä oli hyvä siirto! Pitääpä käydä itsekin vilkuilemassa näitä, jatkossa ilmestyy varmaan enemmän tarpeeseen tulevia jaksoja.!

  2. jiitee Artikkelin kirjoittaja

    Sarjassa on uusi juttu Tone Curve -säätimestä. Tuota voi lueskella muutkin kuin Lightroomin käyttäjät. Tämä työkalu löytyy nimittäin lähes kaikista kuvankäsittelyohjelmista. Curves on lisäksi todella tehokas työkalu, jolla esim Photoshopissa pärjää maskien kanssa jo pitkälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *