Kuukauden kuva Uutis-Jousen julkaistavaksi

No niin, saatiin neuvoteltua yhteistyökuviot Uutis-Jousen kanssa. Me valitsemme Kuukauden kuvan, ja toimitamme sen n. 1000 merkin pituisen kirjoituksen (hiukan kuvaajasta, pääosa kuvasta) kera joka kuukauden viimeisellä viikolla, ja lehti hoitaa julkaisun seuraavan kuukauden ensimmäisellä viikolla.
Nyt pitää vain päättää, että miten Kuukauden kuva valitaan. Ehdotan seuraavaa:
  • Kuukauden kuva valitaan kunkin kuukauden kuvankatselukansiosta kuukauden 19. – 21. päivä. Valitsija kirjoittaa lyhyen perustelun ja julkaisee sen sekä face-sivullamme, että siikary-sivulla. Tieto pitää ilmoittaa heti myös minulle (tekstari/sähköposti), niin minä välitän tiedon mahdollisimman pian valitun kuvan kuvaajalle.
  • Valinnan suorittaa (vuorotellen) kuvankatselutoimintaan aktiivisesti osallistunut seuran jäsen. Jos joku aktiivi ei halua osallistua tähän toimintaan (että kuvaansa ollenkaan valitaan, tai että toimii valitsijana), siitä on hyvä selvästi ilmoittaa. Tämä systeemi ei saa rajoittaa kenenkään osallistumista kuvankatseluun!!!
  • Omaa ottamaansa kuvaa ei Kuukauden kuvaksi voi valita.
  • Kaikkien kuviaan julkaistavaksi hyväksyvien tulee sitoutua siihen, että jos valinta osuu omalle kohdalle, mahdollisimman nopeasti valinnan jälkeen kirjoittaa vaaditun kuvaluonnehdinnan.
  • Jos valitussa kuvassa esiintyy henkilöitä, kuvaaja voi kieltäytyä julkaisusta, jolloin valitsija suorittaa nopeasti uuden kuvavalinnan kaikista esillä olevista kuvista.
  • Kuukauden kuvan ottaja itse toimittaa kuvan ja kuvatekstin sähköpostilla Uutis-Jousen toimitukseen määräajassa. Sama sisältö tulee kuvan ottajan julkaista face-sivullamme sekä siikary-sivullamme. Jos jälkimmäiseen taidot eivät riitä, tulee materiaali toimittaa nettivastaavallemme, Matti Hakkaraiselle.