Keitäs me ollaan / Ilkka Kokkonen

No niin, tullaanpa yleisön pyynnöstä mukaan esittäytymisleikkiin.  Ensimmäisen kamerani sain rippilahjaksi v. 1974, ja harrastuksen lisääntyessä ostin ensimmäisen Pentax-järkkärini v. 1979. Kaksi Pentaxia lisää tuli filmiaikana hankittua. Digiaika koitti omalla kohdallani v. 2004, ensin kuvailin Olympuksen super-zoomilla ja kun Pentax ei alussa saanut mitään järkevää aikaan järkkäreissä, niin kyllästyin odottamaan ja hyppäsin Canonin leiriin. Vanha rakkaus kuvaukseen roihahtikin entistä suurempaan paloon, digisysteemi on ollut kovasti mieluista minulle.

Muutin Siilinjärvelle v. 1985,  ja joskus olin kuullut jotain huhuja paikallisesta kameraseurasta. 2008 keväällä luin sitten Uutis-Jousesta, että SiiKa ry:lle oli avattu nettisivut. Klikkailin ne esille, kiinnostuneena maksoin välittömästi jäsenmaksun, ja lähdin toimintaan mukaan. Nyt olen sitten heilunut SiiKa ry:n puheenjohtajana kaksi ja puoli vuotta. Antoisaa aikaa!

Kuvaamisessa olen aiheiden puolesta melko lailla kaikkiruokainen, makroilu lienee kuitenkin harrastuksessani eniten aikaa vienyt osa-alue. Luonnonvalossa toimiminen miellyttää minua eniten, salamiin en ole yrityksistä huolimatta vielä onnistunut ihastumaan. Tosin tämän puolen kehittäminen on tietoisena tavoitteenani!

Seuraavat muotokuvat on otettu pari vuotta sitten Kuninkaankadulla Kuopiossa. Laittakaapa mielenkiinnon vuoksi mielipiteitänne niistä, kumpi miellyttää enemmän ja miksi jne. jne. Voin sitten sopivassa tilanteessa kertoa kuvaajallekin arvioista. Kiitos!

Muotokuva Kuninkaankadulla I Muotokuva Kuninkaankadulla II