Näkymiä Tiilikalta

Tapsa laittoi tekstaria, ja puki siihen samaa, mitä olen pitkän aikaa tuumaillut. Niin, pitäisi tänne enemmän eloa saada, kuin pelkästään tapahtumatiedotukset. Kuvia ei ole pitkään aikaan tullut esille muutamaa harvaa poikkeusta lukuunottamatta. Niin, kiitos Juusolle, joka on ollut aktiivisin tällä sektorilla!

Tapsan kanssa päätettiin, että laitetaanpa hiukan mallia, niin jospa se auttaisi aaltoliikettä oikeaan suuntaan! Laitan tähän kuvasarjan, jonka suurimmaksi osaksi näytin viime kuvankatselussa. Kuvat ovat Tiilikalta 23.-24.9.

Joen rannalla Syksyn marjat Punaista pihlajassa Ruskaa rannalla Illalla Aurinko laskee Aurinko laskee Yhä alemmas... Auringonlaskun jälkeen Auringonlaskun jälkeen Pihlaja ja pitkospuut Pihlaja ja pitkospuut Syysretkellä Vaahtokuvioita Vaahtokuvioita Vaahtokuvioita Heijastus Järvellä Kulkija kankaalla Maljakas Vedenalaista Punaista sammalikossa Virran pinnasta Virran pinnalta Virran pinnalta Virran pinnalta Virran pinnalta Virran pinnalta Virran pinnalta Virran pinnalta Virran pinnalta Virran pinnalta Red Laskevan auringon valoissa Laskevan auringon valoissa