Elokuun kuvakisan aihe: ”Elo”

Viime sunnuntain kuvankatseluillassa oli ennätysosanotto, hieman väärästä päästä vain. Eli paikalla oli lisäkseni vain Ville ja Janne (ymmärrettävääkin kyllä, kun oli tälle kesälle sellainen harvinaisuussää). Onneksi laji on sellainen, että antia saa irti pienelläkin porukalla, jos kohta isompi joukko yleensä paremmalta tuntuukin. No, muistin tällä kertaa kysäistä kuukausikilpailun aiheenkin, ja Janne sen sujuvasti keksi: ”Elo”. Monitulkintainen aihe, mielenkiintoista nähdä kuvalliset esitykset tästä!

Kiitoksia muuten näin julkisesti edellisen sunnuntain kuvaaja/tulostajaporukalle, joka loihti Pikku-Marjan kesäpäivän vieraille mukavia kuvamuistoja mukaan. Räsäsen Ahti, Hukkasen Reijo ja Ukkosen Markku olivat kesäpäivien ensikertalaisina hoitamassa homman. Itselläni oli kuopuksemme konfirmaatiopäivä, joten ensimmäisen kerran jäi minulta pikkumarjailu väliin. Ja Mustosen Hannulle kiitos nopeamman tulostimen lainasta!