Pisarointia

seitti pisarat 1 downwards käännös pisarat 2 pisaranauha pisaroiden vanki pisarat 3

Eräänä syyskuun sumuaamuna löytyi kasapäin sumupisaroiden täplittämiä hämähäkkiseittejä ja kun kamera sattui olemaan messissä, niin pitihän pisaroita yrittää taltioida kennolle. Tuuli oli kiusallisen voimakas ja teki pisarakuvaamisesta haasteellista ja myös repi pisaroiden rasittamia seittiverkkoja repaleisemmiksi.

Osa kuvista oli mukana edellisessä kuvakatselussa ja yritin muistella sieltä kotiläksyksi annettuja rajaustehtäviä tähän sarjaan. Horisonttien suoristamisen ja rajausten myötä osa kuvista croppautui melkoisesti.

2 vastausta artikkeliin ”Pisarointia

  1. JuusoJ

    Olet osunut oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Ykköskuva on mukavan usvainen. Luulisi nopeasti, että kuva olisi yö reissulta. ”Pisarat 2” eli viides kuva on toinen mieleeni. Mukava diagonaali pisaroista.

  2. Tero Pelkonen

    Taidokasta sommittelua ja syväterävyyden hallintaa. Mielestäni ensimmäinen kuva jää tässä sarjassa tavanomaisuuden tasolle verrattuna kuvasarjan toisiin mestarillisiin otoksiin. Muut ovat omaa luokkaansa ja repaleisuuskin on saatu hyvin hallintaan. Erityisesti miellyttävät kuvat 2, 3, 4 ja 8. ”Pisarat 3” on herkkupala taustoineen kaikkineen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *