Ajankohtaistaisuuksia

Ensi perjantaina, 2.5. pystytämme  piirikisanäyttelyn Artsiin. Lomalaiset ja eläkeläiset pääsevät varmaankin paikalle aiemmin, työssäkäyvät illan suussa. Kuvat laitetaan ensin kehyksiin ja sitten seinälle, yksinkertaista! Mutta kuten kaikki asiaa tuntevat tietävät, hyvin tehtynä tämä ottaa aikansa. Toivottavasti siis talkoo-osanotto on jälleen totutun aktiivista, ettei kenellekään tuskan hikeä hommassa pukkaa. Jos aiempi porukka kokoontuisi paikalle vaikka klo 14.00, niin eiköhän homma klo 19 mennessä valmistu.

Pidetään toukokuun kuvankatselu  ensi sunnuntaina, 4.5., kun tapahtuman normaaliaikana on äitienpäivä.

Ensi viikon torstaina, 8.5., pidetään Tervon Lohimaassa luontokuvakesän näyttelyn avajaiset. Viime kesän näyttely oli erittäin korkeatasoinen, ja taso on korkea nytkin, sillä tarjolla on Pentti Sammallahden näyttely! Ilmainen kuljetuskin avajaisiin Kuopiosta järjestetään (http://www.luontokuvakesa.fi/ajankohtaista/id/38/sammallahti_paikalla_nayttelyn_avajaisissa_8.5). Tuonne kannattaa suunnistaa!