3 vastausta artikkeliin ”auringonlaskua

  1. Tero Pelkonen

    Näitä Markun laittamia pakkaspäivän auringonlaskukuvia kelpaisi katsella vaikka suurikokoisina näyttelyplakaatteina. Taitavasti vastavaloa näissä on hyödynnetty ja saatu tehokasta hyvää jälkeä. Kyllähän tuo sähkölinja toka kuvassa hiukan erottuu, mutta häiritseekö se, niin voidaan olla montaa mieltä varmasti. Kataja, kajo ja kullatut oksat nimiset kuvat ovat eniten mieleen. Pylväsmetsäkin on A-luokkaa. Kauniit värit siinä on..ei huono lain, tosin Markulta olen nähnyt vieläkin parempia heilautuskuvia ja jos tarkkoja ollaan niin parhaita joita olen nähnyt missään! Onko nämä mäntykangasmaisemat kuvattu Tarinassa vaiko siinä harjukankaalla Vuorimäelle mentäessä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *