PIIRIKISAPONNISTUKSIA 2013

Pohjois-Savon kameraseurojen välisen piirikilpailun järjestää tänä vuonna 60-vuotisjuhliaan viettävä Iisalmen kameraseura. Kilpailukuvien pitää olla Iisalmessa 6.9.2013 mennessä, joten on aika ryhtyä toimeen asiassa. Viidestä edellisestä kilpailustahan olemme voittaneet neljä (v. 2010 Varkauden kameraseura omana juhavuonnaan oli paras), joista kaksi edellistä voittoa ovat olleet ylivoimaisia. Tällä kertaa kamppailu tulee varmastikin olemaan tiukempaa, etenkin kun iisalmelaiset takuulla satsaavat tehokkaasti oman juhlavuotensa kilpailuun!

Toimimme seuraavasti: 1. Jokainen kerää oman arvionsa mukaisesti kaikkein kilpailukykyisimmät kuvansa, yhteensä enintään 20 kpl. 2. Sunnuntaina, 18.8. klo 15.00 alkaen kokoonnutaan Semppikselle ja jurytetaan kilpailuun osallistuvat kuvat (max. neljä kuvaa kultakin kuvaajalta printtisarjaan, samoin heijastettavien sarjaan / väh. yksi kuva jokaiselta printteihin). 3. Viikolla 34 kilpailukuvien lataaminen netin kautta nettivastaavamme haltuun. 4. Viikolla 35 kuvien tulostus Fotonetissä. 5. Kuvien pohjustustalkoot su 1.9. klo 16. Ja lopuksi kuvien toimitus Iisalmeen 6.9. mennessä.