Pikku-Marjan kesäpäivät sunnuntaina 5.8.

SiiKaa pyydettiin talvella (olikohan Ulla luonut yhteyden) mukaan järjestämään perinteistä lapsiperhetapahtumaa, Pikku-Marjan tavipäivää, valokuvaamisen merkeissä tietysti. Hannulan Pasin kanssa kävimme keikalla, teknistä apua (tulostimen) tarjosi Mirja-Liisa. Otimme kuvia osallistujista ja tulostimme heille kymppikuvat heti mukaan muistoksi. Saimme osallisuudestamme kovasti kiitosta ja pyynnön olla jatkossakin mukana, seuraavaksi kesällä vastaavassa tapahtumassa. Tähän uskalsin vastata myönteisesti, sillä keikka oli mukava myös meidän kannaltamme.

Muutamia kymmeniä puheluita olen viime aikoina veivannut rekrytoidessani porukkaa tähän kesätapahtuman kuvaukseen. Ja hyvin on homma onnistunutkin, kiitoksia kovasti aktiivisuudestanne. Yhtään varsinaista kieltäytymistä ei ole tullut, toisilla vain tietysti on päällekkäisyyksiä omissa menoissaan. Pystymmekin tällä kertaa perustamaan kaksikin kuvauspaikkaa, mikä oli järjestysjohdon toive, kun toiminta jakaantuu kahteen paikkaan. Toinen on Pöljän kotiseutumuseo ja toinen Lassilan tila (missä on Jenni Linnovan keramiikkastudio). Nyt siis kuvaukset ja tulostukset saamme noihin molempiin kohteisiin. Hienoa!

Ja huomio: Käykääpä kaikki kynnelle kykenevät tapahtumassa, mutta ainakin Pöljän koululla katsomassa aivan mainio näyttely! Siellä on vain ensi sunnuntaina esillä Kentta-Kohtalan Ullan ja Hyvösen Sepon suurprojektin hedelmät, eli ”14 kuvaa eletystä elämästä”. Akuliinan palvelutalossa asuvat/asuneet vanhukset kertovat Ullan ja Sepon kuvallisella avustuksella (ja tekstein) jotain elämänsä historian mieleenpainuneista tapahtumista…hauskuutta, kertovuutta, koskettavuutta, järkyttävyyttä…oikeasti, tämä on nähtävä! Auki klo 10-14.

´51 Cadillac Paistoi, satoi, paistoi, satoi SiiKa toimii, Jorma tähtää Tällaisiakin tarjottiin asiakkaille