Päivölan juhalvalaistus

Päivölä 6.12.2011 klo 18.30Itsenäisyyden juhlavalot_2

Elä sinä Heikki hätäile! Piti ensin katsoa Linnan juhlat ja sitten vielä etsiä juttuja joilla sai laajakulman vääristämiä seiniä oiottua, ettei ihan metsään kaadu. Tässä tämä nyt on. Tulossa on varmaan onnistuneempiakin otoksia, meitähän oli monta siellä rautatiesillalla kameroinemme. Ja kadulla oli kansaa kuvaamassa ja pelkästään katsomassa ihan ruuhkaksi asti. Olipas mukava fiilis.

Ja sitten valkotasapainoa väännetty, mutta liekö kohallaan tuokaan. Pitää aamulla tarkistaa, että minkäsvärinen se talo onkaan. Se Asuntolahan se onkin punatiilinen siinä vieressä ja tämä Päivölä, ainakin Rakennushistorian kirjan kuvassa sellainen vihreänruskeanharmaansekoitus:)

Yksi vastaus artikkeliin ”Päivölan juhalvalaistus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *