Esittely kuvan kera….

Nonniin, aloitetaan alusta… Olen siis Johanna Huttunen, 43vee ja se 50. jäsen täällä. Olen vain harrastelija valokuvauksessa ja välineet ovat mitä ovat, eivät mitään hienouksia. Riittää minulle kuitenkin, vaikka haaveilen vielä paremmasta putkesta… En osaa kuvata teknisesti oikein ja minun kuvaamiseni perustuu lähinnä mielikuviin ja taiteen luomiseen, eikä niinkään tekniseen osaamiseen ja huippulaatuun. Olen taitelija ja erittäin luova ihminen kaikin tavoin ja se tulee myös valokuvaukseen mukaan. En halua miellyttää muita kuvaamisellani, vaan etsin siitä itselleni jotain.

Kuvaamiseni on sekalaista. Kuvaan kaikkea, mikä innostaa mieltäni. Lähinnä kuitenkin sydäntäni olisi ihmisten kuvaaminen, niin muotokuvaus, kuin lasten kuvaus vapaassa luonnollisessa ympäristössä. Siinä omat lapseni ovatkin saaneet olla ”kärsijöinä”, kun olen heitä kuvannut paljon 😀 Aikuisiakin olisi kiva kuvata, mutta vapaaehtoisia ei hirmuisesti ole ollut tarjolla…

Ps. tuo omakuva on sitten täysin epäterävä ja tärähtänyt ja vielä korostin sitä kunnolla 😀 joten laatu täysin nolla… mutta kun sellainen piti laittaa….

2 vastausta artikkeliin ”Esittely kuvan kera….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *