Ketäs me ollaan?

Joku tuossa sanoi että ketähän nämä yli 50 jäsentä on, haluaisi tuntea kaikki .. samaa mietin minä. Jokainen jäsen voisi kirjoittaa vaikka yhden viestin itsestään, liittää kuvan ITSESTÄÄN, ja muutaman rivin tekstiä mitä kuvaa ja miksi. Jäsenistö olisi hyvä tosiaan tuntea, että sen kaikki vahvuudet saataisiin esiin.

Muotokuvauksen saralta voisin itsekin paljon järjestää kursseja ja antaa oppeja, mutta kun tekee päivittäin tätä kuvausta työksi, koulutuspuoli on meille kaupallista toimintaa niin omalla kohdalla jaksamista riittää hieman liian vähän tähän vapaa-ajan kuvaamiseen ja muuhun. Mutta mielestäni hyvässä porukassa yhdessä tekeminen on melkein sitä hienointa mitä voi vaan olla. Pitää vaan ottaa niskasta itseänikin kiinni ja järjestää seuralaisille jotain kurssitusta vähän meidän oman tarjonnan ohi. Eli ei missään nimessä että minä kerron ja teen .. vaan tehdään yhdessä ja kokeillaan.

Uskon, että jos studiokurssi järjestetään nyt niin osaanotto voisi olla aika huima, eli pitää alkaa tätä miettimään 🙂

Mutta nyt jäsenistö esille! Viestiä kehiin oman kuvan kera!

A

2 vastausta artikkeliin ”Ketäs me ollaan?

  1. JohannaH

    Vai että ihan oman kuvan kanssa pitäisi viestiä laittaa… huoh… jos minä nyt sitten saan jostain raapaistua jonkun siedettävän omakuvan… eli minä olen se 50. jäsen ja loput sitten yli 😀

  2. ilkkak

    Heh, hienoa, Antti! Olipa kerrassaan loistava idea, toivottavasti mahdollisimman moni lähtee tähän tutustumisleikkiin mukaan!
    Joopa, kyllä nyt olisi varmasti studiokurssilla erilainen kuhina kuin silloin viimeksi. Nyt ”pelottaa”, ettei vaan kävisi samalla tavalla kuin sille hienolle käsisalamakurssi-idealle toissa kesänä… 🙂
    Sori Antti, oli pakko lipsauttaa tuo, ihan kaikella ystävyydellä ja ymmärtämyksellä kuitenkin. Onhan se ammattilaisen arki varmasti sellaista, että vapaa-aikana haluaa huokaista enimmäkseen muissa puuhissa! Eli jos yllä kirjoitettu ei toteudu, niin minä ainakaan en ota yhtään pulttia! Mutta jos taas toteutuu, niin olen over the moon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *