Pitkän tauon jälkeen!

Hienoa on ollut seurata sivuillamme tapahtuvaa vilkasta kuvien postaamista, monesti on ollut ihan kiireen maku kohtuullisessa määrinkin kuvia kommentoidessa. Heräsin huomaamaan, että koko kesä on itseltäni lipsahtanut ilman kuvien laittoa tänne. Joskus ennen on tullut laitettua kuvia, että saisi aikaan tapahtumia sivulle, mutta nyt on tosiaankin saanut Tapsan sanoin ”katella, kun juna kulukoo”. Sinänsä hienoa tällainen, mutta pitääpä kuitenkin yrittää itsekin osallistua aktiivisemmin kuvien julkaisuun! Taidan nyt tyrkätä pitkästä aikaa pulmakuvan, taitaa olla tavallista helpompi tällä kertaa!

Kuvankatselussa oli taas mukavasti kymmenen osallistujaa, kiitoksia mukavasta parituntisesta! Laitanpa helpon heppakuvan perään joitakin illassa näyttämiäni mustavalkoväännöksiä.