6 vastausta artikkeliin ”Siilinlahti

 1. Juuso J

  Ensimmäinen ja viimeninen kuvat ovat mukavan rauhallisia. Toisessa kuvassa on mukavasti toimintaa. Toivottavasti he löytävät sen geokätkön jostakin.

 2. Ilkka Kokkonen

  Kuten kuvankatselussakin totesin, tuo kolmoskuva toimii mukavasti sommittelultaan ja sävymaailma on siinä hienon pelkistynyt. Rajauksen on Tapsa muotoillut juuri näkymään soveltuvaksi. Tykkään, tykkään!
  Ykkösessä ovat myös sommitteluelementit hallitustu kuvassa. Kakkosesta joutaisi mielestäni n. viidesosa (alareunasta) pois, toiminta kuvassa voisi näin hieman korostua.

 3. Tapsa

  Kiitos palautteesta. Lisäsin kakkosen rinnalle kolmosen, tiukemmin rajatun version ja täytyy myöntää että se toimii paremmin. Hengettömän hiekan sijaan etualan heijastukset nousevat pääosaan.

  Itsekritiikkiä: Ykköseen olisi se laiturilla istuja laiturin etukomanneksen kohdalle ollut paikoillaan (Ilkan ehdotus). Vaan kun se ainoa uimari pyysi kymppiä palkakseen.
  Ja nelosessa on liian jyrkkä konrasti, näteimmät sävyliut katoavat.
  Syy: Olen kontrastilla ja terävöinnillä koettanut korjata liikaa himmennetyn zoom-objektiivin kuvaan tuomaa pehmeyttä.
  Mitä opin: Halpa lasi on halpa lasi, kiinteä polttoväli hakkaa hinta/laatusuhteessa edulliset zoomit tullen mennen.

 4. Ilkka Kokkonen

  Kakkoskuvan rajauksen vaikutus oli jopa suurempi kuin arvelin, toiminta tosiaankin korostui huomattavasti! Ja sillä hiekkasuikaleella ei tosiaankaan ollut kuvalle mitään positiivista vaikutusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *