5 vastausta artikkeliin ”Tiilikkajärven reissulta

  1. MarkkuU

    Karpalon marja on saanut samansävyisen punaisen rahkasammaltaustan, mikä komppaa hyvin pääkohteen kanssa. Kuura marjan pinnassa korostaa syksyn tuntua. Sama yksityiskohta piirtyy mukavasti syksyn värien kanssa myös vaivaiskoivukuvassa, jossa sommittelukin miellyttää silmääni. Kolmoskuvaa zuumailin pitempään ja aluksi minulle arvoituksellisessa kuvassa lie joen pintaa siihen pudonneine lehtineen. Kuvan olisi ehkä saanut vielä tehokkaammaksi, jos käytössä olisi ollut enemmän millejä ja lehdet näkyisivät kuvassa korostuneemmin. Kaikkiaan miellyttävä sarja syksyisestä luonnosta.

  2. Tapsa

    Kolmonen ja nelonen ovat mieleeni. Kolmosen pelkistyksessä pieni väripilkku tekee siitä vahvan. Nelosen suomaiseman väripinnoista saisi varmaankin aiheen ryijyyn, hyvin pelkistetty.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *