Pari kuvaa viime päiviltä

Ensimmäinen kuva tältä aamulta tuolta jostain kumpusen suunnalta kun usva alkoi vyöryä pellolle (5 minuuttia kuvan otosta ei enää mitään ollut oikein näkyvissä). Seuraava kuva on Tiilikalta Uiton kämpän laiturilta otettu. Näissä linsseinä 17-40mm ja muistini mukaan ekassa kuvassa 40mm polttoväli ja toisessa 38mm. Toka kuva on panoraama koostee useasta pystykuvasta ja ainoastaan photarissa hiukan putsattu. Polarisaatio suodin kummassakin kuvassa about taivasta tummentamassa. Kuvat ovat siis vielä vaiheessa, mutta laitetaan nyt tässä vaiheessa previkat kuvista näkyvillä ja valmiimpaa sitten kun on joskus aikaa tehdä nuo valmiiksi.

Ja vielä tällainen tähtitaivas viritelmä mitä lauantain – sunnuntai yönä saatiin otettua. Minun kuvat jäivät vähän värittömiksi kun ei ollut paras mahdollinen linssi ko. hommaan, mutta kyllä tuolla nyt jotain tähtösiä näkyi. Lightroomissa säädetty tähdet näkyviin kurvilla, muuta kuvalle ei ole tehty.

3 vastausta artikkeliin ”Pari kuvaa viime päiviltä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *