Mikäs tää on?

Jatketaanpas ”kahvimukikuva-arvoituksia”. Mikä taivaalla lentää? Tunnistamaton 🙂 esine on kuvattu tänään Jälän pelloilta 105 millisellä ja kuvaa on cropattu tähän topakasti. Alapuolella näkyvä taustan kumpare on Kasurilanmäki ja matkaa vekottimeen on vähintään 3 km. Ratkaisu huomenillalla eli eikun arvailemaan/tietämään!

9 vastausta artikkeliin ”Mikäs tää on?

 1. HeikkiP

  Pahus, kun se on vaalea. Muuten se olis ilman muuta ollut Raijan Wappuna heittämä talviturkki.
  Sivistynyt arvaus sanoo Googlen uusi pilvipalvelu tulossa Siilinjärvelle tai sitten epäonninen laskuvarjohyppääjä.

 2. TeroP

  Unknown flying object= ufo, tai tiivinä rykelmänä lentävä harmaahaikaraparvi, tai Rissalan lentotukikohta testaa uutta tutkassa näkymätöntä hävittäjäkonetta. Taidan kääntyä ufon kannalle.

 3. MarkkuU Artikkelin kirjoittaja

  Kiitoksia ansiokkaista ja oivallisen jälkiwappuisella meiningillä kehitellyistä veikkauksista. Taivaalla kellui aito ifo, identified flying object. Se ei ollut kuitenkaan roswellilainen inkarnaatio eikä äitienpäivän kunniaksi taivasradalle sinkautettu anoppi. Yläilmoista lepatteli hissuksiin alas sellainen yli kymmenmetrinen säähavaintopallo, joka kuvanoton hetkellä oli lysähtänyt jotenkin kasaan ja tuli siten loppumatkan alaspäin hieman liukkaammin. Aluksi pitkulaiseksi venyneenä palonen näkyi taivaalla kilometrien päähän paljaallakin silmällä ja kiikaroimalla paljastui em. otukseksi. Lienee paiskautunut jonnekin Kasurilan-Räimän-Kumpusen välimaastoon ja luulisi lähempänäkin liikkuneiden havainneen putoajan.

  Nämä hopeanhohtoiset leijailijat lienevät maailmalla yksi tavallisimmista ufo-havaintojen aiheuttajista. Kyllä niistä helposti alienaluksen näköinen purkki katsojan aivoissa kehkeytyy, valokuvien näkymistä puhumattakaan.

  Arvaus-/määrityskisailun mestaruus meni tällä kertaa vastauksellaan napakymppiin osuneen Ilkan meriittilistalle. Muutkin vastaukset olivat ehdottomasti verrattoman hyviä, suorastaan hykerryttäviä.

 4. Ilkka Kokkonen

  Kyllä se lintumiehen silmä nappaa kiinni kaikkeen lentävään, jos kohta lumella pyöriväänkin! Kiitos mielenkiintoisesta kisasta taas, Markku!
  Tuo välimatkavinkki oli tietysti tässä pulmassa isoksi avuksi. Moiseen laitteeseen ei ole tullut törmättyäkään aiemmin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *