7 vastausta artikkeliin ”Koskella

 1. Ilkka Kokkonen

  Joopa, eihän se Tervon reissu ollenkaan turha näköjään ollut. Onkin selvästi päinvastoin ollut hyvää tuuria tuo linnunpuute, kun sommittelu ja muoto on noin päässyt ohjelmaan mukaan! Kaikista tykkään, mutta etenkin viimeisestä.

  Muuten, pitääpä mainostaa muillekin, että Teron ”Tintti putosi puusta” on selvinnyt vuoden luontokuvakilpailun semifinaaliin (Suomen luntokuvaajien talvipäivillä sai ansaitsemansa naurut, kun se näytettiin), samoin yksi törmäpääskykuva. Siinähän on jäljellä n. 700 kuvaa eri sarjoista, joista sitten valitaan sarjavoittajat ja niistä viimein vuoden luontokuva.

 2. MarkkuU

  Ensimmäisessä kuvassa ovat tainneet räpsähtää kuvanoton hetkellä itse Ahdin salamavalot vai liekö itse Vellamo napannut apusalamasarjaa käyttäen kuvan kosken tähystäjästä, kun on huomannut fotaajan miehenkörilääksi 🙂 Mitähän lie tallentunut vastaavasti vedenalaisen kameran kennolle? 🙂 Mainio kuva!

  Kolmoskuvassa muinaissuomalainen kalliopiirros hirvieläimestä on muuntunut jääriite- ja vesiversioksi lumimaisemassa. Kiva aihe ja sommitelma sekä airut kevään voitosta hankitalven jälkeen!

 3. TeroP Artikkelin kirjoittaja

  Kiitokset kommenteista ja kannustuksesta. Kyllä se välillä liian ”työltä” tuntuu tämä lintujen kuvaus, kun kuitenkin vaan harrastuksesta on kysymys. Usein tuntikausia olet odotellut paikoillaan, etukäteis-suunnitteluineen ja valmisteluineen, ilman yhtään kuvaa. Nämä ovat ns. lohtukuvia, kun Tervoon asti tuli lähdettyä niin jotain piti saada reissulta mukaankin.
  Paikan päällä kovassa valossa en nähnyt kunnolla kameran näytöltä, mitä tuli kuvattua. Tietokoneen näytöllä kuvia tarkastellessani ensireaktio oli positiivisesti yllättynyt.

 4. Ilkka Kokkonen

  On tosiaankin hyvin nähtyjä lohtumahdollisuuksia. Tämän jälkeen Terolla ei sitten varmaan tulekaan enää turhia lintureissuja, veikkaan. Yleensäkin luontokuvaajat mielestäni turhan vähän hakevat kohteitaan tästä muoto ja sommittelu-kategoriasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *