Vuosinäyttelymme Artsissa joulukuun ajan!

Eilen illalla viiden maissa hätkähdin karuun todellisuuteen, että taisipa tulla kiire vuosinäyttelymme pystytystalkoiden järjestämisessä. No, edellistä näyttelyä kerrottiin kirjastolla juuri purettavan, joten jäihän eilisilta aikaa puhelinrumbaan ja viestittelyvipinöihin. Näinkin lyhyellä varoitusajalla homma hoitui niin, että meitä oli tänään paikalla viisi talkoolaista (tai kuusi, kun Jarkko osallistui hoitelemalla minulle kuvaluettelon sähköpostiin). Ja sopivasti 3½ tunnin jälkeen, kirjaston kiinni mennessä, meillä oli 32 kehystettyä kuvaa seinillä.

Tuumimme, että on tosi hyvä tämä systeemimme, että vuosinäyttely rakennetaan käytettävissä olevista piirikisakuvista. Näin tuo syksyinen piirikisaurakkamme antaa aika pitkälti kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun materiaalia näyttelyyn on hyvin tarjolla! Kiitoksia Tapsa, Tero, Erkki ja Esko sekä Jarkko, oli oikein mukava puuhailta kanssanne. Ja Antti osallistuu talkoisiin tekemällä taas komean näyttelyesitteen, kiitos jo etukäteen! Käykäähän kaikki näyttely katsomassa ja mainostakaa sitä myös ystäville ja tutuille!