Pikkujoulut pe, 3.12. klo 18.00

Paikan osoite on Itkonniemenkatu 29, ja laittanemme entiseen tapaan joitakin roihuja pihaan loppuopastukseksi. Otetaan tähän vielä ilmoittautumiset sekä suunnitelmat mukana tuotavista ruoka/juomasysteemeistä. Viime kerralla ruokailupuoli meni hyvinkin kulunaariselle herkkulinjalle, joten toivottavasti se sama perusporukka ainakin on myös tänä vuonna mukana. Siellä on myös hyvä sauna, joka tietysti lämmitetään.

Vapaamuotoisia ohjelmanumeroita voi jokainen suunnitella mukaan. Kutsutaan joulupukkikin paikalle, eli lahjoja haluavat ottakoot pussiin laitettavan pikkupaketin (n. 5? arvoisen) mukaansa. Jonkinlainen kuvankatselu siis tietysti kuuluu ohjelmaan, lisäksi voisi olla mahdollisimman monelta materiaalia kuva-arvoituskisaan. Uskon, että paikalle pääsevät tulevat jälleen olemaan hyvin tyytyväistä joukkoa! Tervetuloa!