5 vastausta artikkeliin ”kumpi on kiinnostavampi?

 1. Ilkka Kokkonen

  Ensimmäinen on perussiisti, sopivasti valotettu rantamaisema, jossa pienenä piristeenä usvaa. Toisessa taas koetetaan ilmeisesti keskittyä usvaan ja heijastumiin. Mielestäni olisi pitänyt telettää selvästi enemmän, ja vielä tiukemmin hakea sopivaa usva- ja heijastuskohtaa, silloin valintani olisi varmaankin ollut kakkosessa. Nyt kallistun ykkösen kannalle.

 2. HeikkiP

  Ilkan kanssa samoilla linjoilla. Ykkönen on parempi. Siitäkin rajaisin vielä alalaitaa lähes 1/3-osan verran pois. Nyt tuo laituri aika keskellä. Se jakaa kuvan kahteen osaan.
  Komia on Oulunjoki. Pidä vaan kamera mukana.
  -hp

 3. Hanna

  Kiitti kommenteista! Mikähän se on, kun tuo laituri piti laittaa juuri siihen keskelle ;-)? Kun sanotaan, ettei saa, niin sitten joku minussa törkkää sen juuri siihen, heh. Mutta niillä mennään, mitä on saatu…:-)

  Enemmänkin tekisi mieli käyttää aikaa kuvailuun, mutta vähän on ollut hektistä viime aikoina. Nämä on tällaisia yksittäisiä välähdyksiä, joita silloin tällöin tulee. Kun jaksaisi ja viitsisi kuljettaa kameraa aina mukana, niin osuisi sattumia useammin kohdalle.

 4. Ilkka Kokkonen

  Tuolla laiturin keskelle sijoittamisella ensimmäisessä kuvassa on kyllä puolensa. Yläreuna kun on mielestäni ihan hyvään kohtaan rajattu, ei voi oikein tiputtaa. Alareunasta taas jos olisi laajentanut, niin melko pliisua vedenpintaa olisi lisääntynyt. Ainakaan 2:3 formaatissa alareunaa ei voi nostaakaan, eri asia, jos panoraamamaista tekisi.
  Ja kun ei se laituri kuitenkaan TARKASTI keskellä ole, niin sanoisin, että käy noinkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *