Kyyt ja kumppaninsa!

Onpa mahtavaa, että täällä on kuvienjulkaisu nyt vilkastunut, jatketaan vain samaan malliin vastakin! Kiitoksia!

Pasin kanssa kuvailimme kyitä tiistaina. Tuli useampikin kielenlipaisukuva, mutta ei vieläkään sellaista, mikä mielessä siintää!

Keskiviikkona käytiin Pelkosen Teron kanssa tähtäilemässä. Tero sai ensikokemukset kyykuvauksesta ja oli ihastunut niiden kuvaamisen vaivattomuuteen. No, onhan siinäkin omat niksinsä, mutta kyllä homma periaatteessa melko helppoa on. Sammakot olivat myös aloittaneet keväiset puuhastelunsa ja perhosia liihotteli lämpöisessä säässä…kyllä oli mukavaa! Tässä kuusitoista kuvakulmaa kyihin ja kumppaneihin!

Valpas katse!Mielellään kielellään!Kurkistus!Sinne meni!Mahlaa maistellen!Mahlaa maistellen 2Voihan perhonen!Äkkilähtö!Keväinen pariskunta!Perhonen ja kissaKissan kimpussa!Katse auringonlaskuun!Silmänisku!Lammen pinnaltaVaaniskellen!Sammakko sammaleessa!